Home Telefoane de vanzare
Telefoane de vanzare
Telefoane de vanzare PDF Imprimare Email
Telefoane de vanzare
Scris de andreibitculescu   
Luni, 07 Februarie 2011 14:21

Se presupune ca traim in secolul tehnologiei si vitezei. Nu se stie inca in ce masura. Cert este ca beneficiem de foarte multe gadget-uri in toate domeniile. Bineinteles, momentan putem „beneficia” doar de vizualizarea lor in magazine sau pe internet, deoarece nu toata lumea isi permite o astfel de achizitionare a unui aparat nou aparut pe piata. In ultimul timp s-a lucrat foarte mult la design, ceea ce inseamna ca infatisarea telefonului s-a schimbat insa functiile acestuia au ramas intacte. Asa se face ca in orice shop exista diverse telefoane care sunt similare din punct de vedere al capacitatii. Singurele lucruri care sunt diferite sunt intalnite la design si la numele producatorului.

Bineinteles, de-a lungul timpului telefonul a fost unul dintre modelele care au fost modificate radical. Daca acum cateva secole telefonul abia era descoperit iar modelul nu putea fi comparat drept unul clasic sau vechi deoarece nu se putea, existand un singur model. Astazi modelul a fost perfectionat atat de mult incat practic detinem in buzunar un calculator portabil (laptop-ul nu se poate compara) Totusi, exista si defecte la aceste telefoana „ultra-performante” si anume numarul mare de aplicatii pe care il detin.

Nimic rau pana aici, doar ca aceste aplicatii consuma o mare cantitate de energie telefonului ceea ce rezulta doar o zi sau maximum doua unde ne putem bucura de acet telefon. In concluzie, telefonul a fost modificat la design si aplicatii, dar detaliul cel mai important (sursa de energie) a ramas neschimbata. Ceea ce putea face un telefon tip clasic, reusind sa reziste fara incarcare peste o saptamana, aceasta perioada ramane la nivelul de vis pentru noi, deoarece nu se mai fabrica astfel de modele iar bateria acestora prezenta astazi nu se va modifica foarte curand.

Nu mare trebuie sa ne fie mirarea cand vedem „comercianti” care vand atelefoanele vechi la preturi mult mai mici. Acestia prefera sa indure frigul caracteristic iernii doar pentru a vinde un telefon. „Afacerea telefonul” este prezenta si in scoli, licee, aceasta activitate fiind una de profit pentru unii elevi. Bineinteles, exista intotdeauna magazine unde se pot cumpara telefoane la preturi accesibile oricui. Aceste magazine ofera produse noi si garantii la acestea, ceea ce pustii din liceu sau „comerciantii” din piata nu ofera.
 


Sondaje

Cat de des mergi la cumparaturi?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com