Home Rulote de vanzare
Rulote de vanzare
Rulote de vanzare PDF Imprimare Email
Rulote de vanzare
Scris de andreibitculescu   
Miercuri, 23 Martie 2011 12:13
De-a lungul timpului rulota a facut parte din mijloacele pentru distractie de care dispune omul modern. Rulota este un vehicul cu doua roti, acesta este remorcat de un autoturism. Rulota este dotata cu elemente de confort proprii corescunzatoare unei mici camere de locuit. Bineinteles, astazi rulotele nu mai sunt atat de des folosite pentru locuit. Aceste rulote nu au fost abandonate in totalitate, cel putin nu inca. Daca initial aceste case cu roti erau foarte des folosite pe post de locuinte mobile, astazi rulotele sunt folosite mai mult pentru mici excursii.

Rulotele pot fi considerate ca apartamente mobile. Cert este faptul ca sunt mult mai mici decat acestea, dar acesta este si motivul pentru care rulotele sunt de vanzare si sunt atat de practice in aceste timpuri defavorabile prin care suntem cu totii obligati sa le parcurgem. Rulotele au fost foarte utilizate in anii ’80 deoarece locuintele nu erau atat de populare, iar rulota era practic o camera mica dotata cu necesitatile unei intregi case. Bineinteles, numarul de locuri disponibili este limitat. Nu se stie inca un motiv pentru care rulotele nu mai sunt atat de des intalnite, dar un lucru este cert, daca in urma cu 31 ani rulotele erau indispensabile si se credea ca acestea nu vor disparea foarte curand, astazi avem partre de contrariu.

Se presupune ca rulotele au fost mutate in centrele de dezmembrat sau au fost vandute pentru piese, deoarece acestea ocupau foarte mult spatiu. Nu a durat mult pana cand acele spatii libere au fost repede umplute cu autovehicule. Persoanele care locuiau in rulote s-au mutat la apartamente. Acolo fostii posesori ai rulotelor detineu un spatiu mult mai mare decat in rulote ceea ce i-a convins repede sa renunte la rulote.
 


Sondaje

Cat de des mergi la cumparaturi?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com