Home Masini tunate de vanzare
Masini tunate de vanzare
Masini tunate de vanzare PDF Imprimare Email
Masini tunate de vanzare
Scris de andreibitculescu   
Miercuri, 23 Martie 2011 13:02
Autovehiculele fac parte din viata noastra fie ca ne place sau nu. Desi exista multe persoane care isi arata repulsivitatea fata de masini acestea continua sa existe. Nu sunt putini sunt aceea care detin un astfel de model. Desi soselele oraselor defin diin ce in ce mai „sufocate” din pricina dorintei nestapanite de a procura si conduce o masina. Nu se considera important nici factorul poluare, stratul de ozon se diminueaza foarte mult intr-un timp scurt ceea ce inseamna ca razele ultaviolete ale Soarelui ne vor afecta atat pe noi cat si mediul inconjurator. Mediu care este „distrus” cu fiecare ocazie, dar asta este alta relatare.

In urma cu cativa ani a aparut un program pentru radierea vehiculelor vechi. Proprietarii acestor vehicule li s-a propus ducerea acestor rable la centrele pentru dezmembrari, programul se numeste „rabla”. Proprietarii rablelor primeau in urma acestei activitati 3000 lei. Banii acestia nu ajungeau in mana fostilor proprietari de rable ci era folosita pentru a achita prima rata a viitoarelor vehicule, cel mai probabil obtinerea unui logan. Ceea ce nu elibera traficul doar il actualiza ultimelor „standarde” romanesti.

Vanzarile auto sunt in impas comparativ cu ultimii sase ani, insa persoanele care nu au acceptat programul „rabla” au ramas fara drept de a mai conduce acel autovehicul. Ceea ce a rezultat cu abandonarea vehiculelor pe marginea drumurilor, facandu-le si mai aglomerate decat erau inainte. Nu a durat mult pana cand majoritatea persoanelor si-au vandut acele autovehicule pentru un pret infim ce este drept, dar este mai bine decat abandonarea in parcare la mila ruginei. Aceste persoane care le-au cumparat au mai folosit o suma de bani pentru a le tuna. Ase se face ca putem observa pe strazile din imprejurimi autovehicule scoase din uz in exterior, dar modificate serios in interior. Bineinteles, exista amatori ai senzatiilor tari care au transformat o clasica masina (Dacia 1310) intr-un adevarat rival pe sosea pentru celelalte autovehicule.
 


Sondaje

Cat de des mergi la cumparaturi?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com